navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novi singl

Mirza Selimović: Kada nešto stvarate s ljubavlju, onda imate i visoka očekivanja

Novom pjesmom "Ko te pamti" oduševio je publiku širom regiona

Objavljeno: 03.12.2019. u 12:08
get url
text
Mirza Selimović
Mirza Selimović

Mirza Selimović novom pjesmom "Ko te pamti" oduševio je publiku širom regiona. Tekst i muziku potpisuje Bane Opačić, koji je ranije za pobjednika "Zvezda Granda" napisao hitove "Hiljadu ruža" i "Imaš me".

- Drago mi je da se nastavlja uspješna saradnja. Kada piše pjesmu, Bane odmah u glavi ima pjevača koji će je i otpjevati. U slučaju balade "Ko te pamti" to sam bio ja. Kada nešto stvarate s ljubavlju, onda imate i opravdano visoka očekivanja. Siguran sam da će pjesma "Ko te pamti" biti veliki hit, a na to ukazuju i odlične reakcije publike samo 12 sati poslije objavljivanja spota – kaže Mirza Selimović za Faktor.

Spot je režirao Vedad Jašarević. Sve je snimano u Sarajevu i pitoresknoj turskoj regiji Kapadokiji, a glavnu ulogu imala je Maja Petronić. Mirza nema vremena za odmor zbog brojnih nastupa, a 13. decembra putuje na američku turneju na kojoj će sa njim nastupati Katarina Živković i Kija Kockar.

- Publika u Americi nas je poželjela. Prvi koncert imat ćemo 13. decembra u New Yorku, a potom slijede Atlanta, Detroit, Grand Rapids, Chicago, Phoenix i St. Louis u kojem pripremamo veliku novogodišnju proslavu – kaže Mirza Selimović.