open-navfaktor-logo
search
Predsjednik FK Sarajevo
Mirvić u Vijećnici obećao navijačima: Neću vas iznevjeriti
Fudbalski klub Sarajevo večeras je u sarajevskoj Vijećnici organizovao gala večer povodom obilježavanja 75 godina postojanja kluba.
25.10.2021. u 22:23
get url
text

Ovoj svečanosti prisustvovale su brojne ličnosti iz oblasti sporta, kulture i politike, kao i legende kluba sa Koševa.

VEZANI TEKST - Povodom 75. rođendana: Grb FK Sarajevo krasi Vijećnicu

Na početku same ceremonije prisutne je pozdravila gradonačelnica grada Sarajeva Benjamina Karić, a potom su govorili Mirsad Fazlagić, Krste Velkoski, Azra Numanović, Mihajlo Jovašević, a za kraj prisutnima se obratio i predsjednik Upravnog odbora Ismir Mirvić.

- Sarajevo ne čine samo prvi tim i igrači na terenu. Mi smo svi FK Sarajevo, nama trebaju svi ljudi iz ovog grada. Otvorit ćemo svoja vrata i tražit ćemo solucije. Naša vrata su otvorena, dođite i dajte svoj doprinos - poručio je predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo Ismir Mirvić, prenosi SCsport.ba.

On je istakao važnost podizanja svih procesa u klubu na novi nivo te da od prvog tima i kompletnog kluba svaki dan očekuje maksimum, kao što to očekuje od sebe, te najavio posebno ulaganje u Akademiju kako bi Sarajevo osiguralo budućnost njegujući najmlađe.

- Želio bih i da se navijačima zahvalim na podršci. Svi smo mi navijači, ali naši navijači su zaista posebni. Šta vam mogu reći, osim da vas neću iznevjeriti - istakao je za kraj Mirvić.

Nakon što je u prethodnim danima realizovan niz aktivnosti u čast obilježavanja 75. rođendana, gala večer u Vijećnici bila je svojevrsni šlag na tortu velikog jubileja FK Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.