Iako se već zna gdje će specijalista za odbrambene zadatke nastaviti karijeru to sjajnog bh. rukometaša ne spriječava da radi za dobrobit lokalne zajednice u kojoj je s mnogo uspjeha igrao u proteklih deset godina.

Mirsad Terzić danas je bio u ulozi "poštara". Naime, on je bio tio Veszpremove delegacije koja je danas bolnici "Csolnoky Ferenc" isporučila mobilni aparat za ultrazvuk.

- Danas smo isporučili mobilni aparat za ultrazvuk u bolnicu u Veszpremu, Csolnoky Ferenc, za borbu protiv koronavirusa. Dobar je osjećaj pomoći im, u svemu što možemo! - napisao je Terzić na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma vittünk egy ultrahang gépet a veszprémi Csolnoky Ferenc kórháznak, amivel harcolhatnak a koronavírus ellen. Jó érzés segíteni, amikor és amiben csak tudunk. . . Today we delivered mobile ultrasound machine to the Csolnoky Ferenc Hospital of Veszprém to fight the Corona virus. It is a good feeling to help, they in anything we can . . . Danas smo isporučili mobilni aparat za ultrazvuk u bolnicu u Veszprému, Csolnoky Ferenc, za borbu protiv virusa Corone. Dobar je osjećaj pomoći im, u svemu što možemo! . . #greatfeeling #behuman #veszpremcity #helptoeachother #therealheroes #heroes #doctors #nurses #hospitals #corona #bepositive #togetherness # # @handballveszprem #allreds

A post shared by Mirsad Terzic (@mirsad.terzic21) on