open-navfaktor-logo
search
Održava formu
Miralem Pjanić trenirao svezanih nogu
Navijače Juventusa u srijedu je obradovala vijest u kojoj je italijanski velikan javnost obavijestio da su se Daniele Rugani i Blaise Matuidi u potpunosti oporavili od koronavirusa.
16.04.2020. u 11:56
get url
text

Ostali fudbaleri Stare dame i dalje se nalaze u samoizolaciji i nastoje održati formu u svojim domovima. Jedan od njih je fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

Veznjak Juventusa je ubrzo nakon početka pandemije koronavirusa napustio Torino i Italiju, otkada se nalazi u svom domu u Luksemburgu.

U nekoliko navrata Zmaj, za kojeg mediji u Italiji pišu da bi mogao napustiti aktuelnog prvaka ove zemlje, objavama na društvenim mrežema pokazao je da formu održava na teniskom terenu, ali i u svom koćnom fitnessu.

Muhamed Suljkanović, kojeg Pjanić često označava u svojim objavama, danas je na svom Instagram Storyju podijelio video u kojem bh. reprezentativac trči na pokretnoj traci. No, ono što je posebno zanimljivu jeste da su mu noge bile svezane oko članaka, a sve kako bi se povećalo opterećenje prilikom trčanja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.