open-navfaktor-logo
search
Kapiten Zmajeva
Miralem Pjanić priznao ono što su svi mogli vidjeti u meču na Johan Cruijff Areni
Zmajevi još ne znaju za pobjedu u drugom izdanju Lige nacija, a pitanje je hoće li Dušan Bajević okusiti slast pobjede na klupi najbolje fudbalske selekcije naše zemlje.
16.11.2020. u 08:05
get url
text

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju navečer upisala je treći poraz u ovosezonskom izdanju Lige nacija nakon što je s 3:1 izgubila u Amsterdamu od Nizozemske.

VEZANI TEKST - Poznati portal ocijenio Zmajeve za pratiju protiv Nizozemske, ocjenu dobio i igrač koji nije nastupio

Veznjak Barcelone Miralem Pjanić, koji je Zmajeve u ovom susretu predvodio kao kapiten, nakon utakmice priznao je ono što je svima očito i itekako vidljivo na terenu.

- Mislim da je u ovom trenutku A liga Lige nacija malo previše za nas. Pokušali smo dati ono najbolje od sebe, ali nije jednostavno. Sada se moramo pripremiti za narednu utakmicu protiv Italije i pokušati završiti (takmičenje) dobrom predstavom na domaćem terenu - kazala je "desetka" Zmajeva nakon meča u Amsterdamu za UEFA.com.

Pjanić je utakmicu sa Johan Cruijff Arene uporedio s prethodnim duelom dva tima koji je odigran na Bilinom polju.

- U prethodnoj utakmici odigrali smo dobro protiv Nizozemske, no ovoga puta se vidjela razlika u kvaliteti dva tima. Oni su jači od nas i imaju više iskustva. Za nas je teško nadmetati se - dodao je Pjanić na kraju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.