open-navfaktor-logo
search
UEFA potvrdila
Miralem Pjanić nije u konkurenciji za meč protiv Ukrajine
Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, nije u konkurenciji za večerašnji meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine.
16.11.2021. u 13:22
get url
text

Zmajevi nemaju ni teoretskih šansi da večeras na Bilinom polju dohvate drugu poziciju u našoj grupi i izbore plasman u baraž, a selektor Ivaylo Petev najavio je da će na teren poslati kombinovani sastav. 

VEZANI TEKST - Navijači bijesni: Procurile fotografije i snimak Miralema Pjanića iz noćnih izlazaka

Izvjesno je da u timu neće biti Edina Džeke, koji je napustio kamp i proces oporavka nastavio u Italiji, a danas je potvrđeno da selektor Petev neće računati ni na Miralema Pjanića. 

Veznjak Barcelone koji je na posudbi u Bešiktašu nije u zapisniku koji je FSBiH prijavio Evropskoj fudbalkoj federaciji (UEFA-i). 

Na spisku su 23 igrača, a Pjanić je u centar pažnje dospio sinoć nakon što su u javnost procurile fotografije i videozapis noćnih izlazaka, prije i za vrijeme reprezentativnog okupljanja.

Pojedini navijači zbog neozbiljnog ponašanja tražili su da se Pjanić oprosti od dresa sa državnim grbom BiH, a da li će se to dogoditi, saznat ćemo ubrzo...

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.