Kazala je ovo za Faktor Emina Arnautović iz Sarajeva, koja je sinoć ranjena u pucnjavi koja se dogodila u sarajevskom naselju Vraca. 

U javnosti su se odmah potom pojavile spekulacije da je taj slučaj povezan sa svadbom koja se u isto vrijeme događala u drugom dijelu grada, a na kojoj je mladoženja bio Eminin bivši suprug  Admir Arnautović, zvani Šmrk. Međutim, ona to negira. 

Kako nam je danas kazala Emina, koju svi poznaju kao Minku, ranjena je u sačekuši ispred garaže. 

- Vjerujte da svadba nema nikakve veze s tim. Šta stoji iza toga, ne znam. Ja sam jučer bila cijeli dan s djecom na Trebeviću , dva puta sam se prevrnula s motorom, bila na CUM-u, čitav dan s policijom. Došla, parkirala i onda se to desilo. Tri puta je pucano, jednom sam ranjena u leđa, ali srećom dobro je prošlo, pustili me na nogama. Ovo što se priča da to ima veze sa Šmrkom i svadbom, to zaista nije istina.  Njima neka je sa srećom - kazala nam je Arnautović. 

Kako kaže, i prošle godine kada je bio incident u Hrasnom pisane su neistine.

- I tada se pisalo da je u pitanju ljubomora, a to nema veze s tim. Ja njega jesam tada ranila, a da li  ovo od sinoć ima ikakve veze s tim slučajem, to  ja ne znam. Sumnjam da bi moglo imati veze, ali istraga će sve utvrditi. Ima snimak napada, muškarac je u pitanju, a policija neka radi sad svoj posao - kazala je Arnautović. 

Kako je dodala, istina je da se napad na nju desio u vrijeme kada je bila svadba njenog bivšeg supruga, ali da nije tačno da je ona bila pošla da "nešto napravi" pa da ju je neko spriječio, kako se priča.

- Mi smo od 2015. rastavljeni. Vuče se to malo, jaka sam ja, jak je i on, ljudi to vole da sastavljaju, ali nema to veze. Ja imam svoj život, a on svoj - zaključila je Arnautović.