Rođenog Bijeljinca prvo su "selili" u Birmingham, gdje je navodno trebao preuzeti Aston Vilu, iako se takva informacija nije pojavila ni u jednom britanskom mediju. Zatim je u pojedinim medijima objavljena vijest da je trenera Partizana napala grupa navijača i tom prilikom išamarala.

- Ta priča traje već mjesec i po i ja sam se trudio da ne pričam o budalaštinama i izmišljotinama. Nemam ni vremena da se bavim tim stvarima. Doveden sam praktično u situaciju da ne mogu, a da ne reagujem. Pošto su ti ljudi insistirali do kraja da izazovu moju reakciju, to će i dobiti. Nisam pogođen ničim. Svako ko je htio da provjeri u kakvom sam stanju, mogao je da to provjeri - kazao je Milošević na presici pred nastavak sezone dodavši:

- Jasno je da je ovo smišljena priča par dana pred početak prvenstva da se destabilizuje i klub i ja i navijači. Mislim da je to instruirano. Neke medije ne mogu da svrstam u novinare. Te ljude ne mogu da svrstam u novinare. To je običan ljudski šljam koji zarad ličnih interesa gaze po drugima. Mene to nije poremetilo, ali sam morao djeci da objašnjavam šta se dešava.

Pretpostavljam da rade za one koji im naređuju. Poruka je da se bave sobom. Nemam strah od njih, niti su me poremetili. Ja radim tako. Ovo je meni poruka da oni koji su ovo sve organizovali žele da pokažu moć da mogu sve. Ali ja vidim njihovu slabost i strah od Partizana koji je stabilan i koji je jak i dobro radi. Eto toliko - zaključio je Milošević.