open-navfaktor-logo
search
Bivši reprezentativac BiH
Milenković: Istinske legende pomnožili ste s nulom, pa dokle više "stručnjaci"?
Dok domaća javnost čeka na izbor stručnjaka koji će na poziciji selektora naslijediti Dušana Bajevića, nekadašnji reprezentativci oglašavaju se u medijima ili na društvenim mrežama.
07.01.2021. u 17:48
get url
text

Među posljednjim se oglasio nekadašnji fudbaler trebinjskog Leotara Ninoslav Milenković, rođeni Srbijanac koji je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao 15 nastupa.

Ipak, Milenković nije od onih koji su izabrali stranu kod izbora kandidata za selektora koje su predložili članovi Stručne komisije Zvjezdan Misimović i Emir Spahić.

Bivši defanzivac je za svu problematiku odlučio optužiti članove Izvršnog odbora FSBiH na kojima je odluka o imenovanju novog kormilara nacionalnog nam tima.

- Oni što sebe nazivaju sportskim radnicima, a nisu ni blizu toga, oni što u svojoj kući moraju da pokažu ličnu kartu kako bi ušli unutra, oni koji su u životu greškom samo prošli blizu stadiona, oni koji godinama pričaju samo šta bi trebalo, a ustvari nemaju pojma o tome i rade suprotno, oni čiji su lični interesi ispred interesa budućnosti bh. fudbala, oni što se vječito sakrivaju iza nacionalnog ključa, isti ti trebalo bi da ustanu u stav mirno kad izgovaraju imena ljudi koji su zadužili državu i reprezentaciju predstavljajući je u svijetu najbolje što su mogli. Trebalo bi da im je čast što isti ti uopće razgovaraju sa njima, oni što su pomnožili sa nulom sve istinske legende bh. fudbala koje čitava Evropa i svijet znaju. Pa dokle više "stručnjaci"? Što je mnogo, mnogo je! - napisao je Milenković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.