open-navfaktor-logo
search
"Izgubio podršku partije"
Milavica: Nikšić je tužna ličnost, stoji pred praznim štandovima SDP-a, priča šta mu se kaže s tornja
Na kritike koje je Nermin Nikšić još jednom sa Avazovog tornja uputio DF-u i Željki Komšiću, reagovao je Sead Milavica, predsjednik Kantonalnog odbora Sarajevo Demokratske fronte, navodi se u saopćenju iz te stranke. 
30.10.2020. u 13:15
get url
text

- Nermin Nikšić je postao tragična, tužna ličnost, čovjek koji je pred gašenje doveo SDP, izgubio podršku u partiji, i sada stoji na praznim štandovima sa Damirom Mašićem i Vojinom Mijatovićem. I povremeno ode kod svog nadređenog u Avazov toranj, i ispriča javno šta mu se kaže - rekao je Milavica.

Nerminova karijera se završava u ponedjeljak nakon predstojećih izbora, dodao je Milavica. 

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić u posljednje vrijeme učestalo se oglašava u medijima, a naročito u Dnevnom avazu, a jedna od tema je upravo DF. tako je nadavno izjavio da je "DF blijedi priljepak, neka se drže toplote skuta svoje SDA". Cijeli taj intervju praktično je bio posvećen DF-u. 

Među posljednjim Nikšićevim izjavama je bila i ona da "čim SDP nešto prigovori SDA, prvi koji brani SDA je DF". Pritome, iako se neprestano bavi DF-om i predsjednikom te stranke Željkom Komšićem, Nikšić uvjerava kako se on i SDP "ne bave njima (DF-om)". 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.