open-navfaktor-logo
search
Nastavlja sa napadima
Milanović: Puhovski je mudroslav i ništarija; Puhovski: Milanović je u bolesnoj panici
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović na Facebooku je napisao novi status. Ovog puta prozvao je analitičara Žarka Puhovskog.    
05.10.2020. u 16:19
get url
text

Puhovski je jučer osudio Milanovićevu poruku zastupnici Nove Ljevice Radi Borić, koju je nazvao prevrtljivom i nebitnom političarkom. Ali nije dugo trebalo čekati predsjednikovu novu ofanzivu.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

- Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, analitičar RTL-a. Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni. O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I. Z. Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda. 

Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi "druker", ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić – Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. Ostat ću na ovome. Ima još.  Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i povijest zna. Učinite nešto, molim vas - napisao je Zoran Milanović.


Puhovski u razgovoru za portal HRT-a komentirao je nove Milanovićeve izjave.

- Njegova panika dovela je do toga da sam sada ja na dnevnom redu, sutra će biti neko drugi. Pravi problem nisam niti ja niti oni drugi koje on napada s pravom ili ne, nego pitanje koje je važno za nas kao državu, kako nas može voditi neko ko je u panici. U bolesnoj je panici i izgubio je sposobnost iole razboritog prosuđivanja, rekao je politički analitičar Žrako Puhovski.

Na pitanje zašto je predsjednik Hrvatske u panici, Puhovski kaže da na to pitanje nema konkretan odgovor.

- Ne znam zašto je u panici, to je nešto što njega osobno pogađa, a razlog sigurno nisam ja ili neko drugi koga napada. Pretpostavljam da će se u idućim sedmicama na ovaj ili način obznaniti koji je razlog te panike. Još je gore ako se ne radi o panici, već o paranoidnim smetnjama - istakao je Puhovski.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.