Poznati odmaraju

Milan Pavlović krenuo na vikendicu, Maja Miralem se pripremala za Bečki bal

Objavljeno: 08.06.2019. u 15:14 Autor: D. Z.

Popularnog glumca sreli smo na Grbavici, gdje je na trafici kupovao nekoliko preostalih sitnica koje su mu bile potrebne za ugodniji odmor

Sarajlije su s radošću dočekale vikend i sunčano vrijeme, što su se potrudili maksimalno iskoristiti. Brojni građani danas su prošetali centrom glavnog grada BiH, a na ulicama se osjetila i nogometna groznica pred današnju utakmicu reprezentacija Finske i BiH. Pojedinci su se pripremali i za večerašnji Bečki bal, koji se održava u Vijećnici, a koji će voditi Maja Miralem. Urednicu i voditeljicu BHT1 ekipa Faktora zatekla je u Vrazovoj ulici, nakon tretmana u salonu ljepote "Allure".

- Sada sam potpuno spremna za Bečki bal, koji je za mene uz Sarajevo Film Festival jedan od najbitnijih događaja u Sarajevu – kazala je kratko Maja Miralem.

Milan Pavlović lijepo vrijeme iskoristio je za odlazak na vikendicu kod prijatelja. Popularnog glumca sreli smo na Grbavici, gdje je na trafici kupovao nekoliko preostalih sitnica koje su mu bile potrebne za ugodniji odmor.

Urednica i voditeljica N1 Emela Burdžović u suncu je uživala u jednoj od ljetnih bašti u društvu Samire Poričanin-Petrešin i još nekoliko prijateljica, dok je Nedžad Merdžanović iz Konvoja o aktuelnim muzičkim temama razgovarao tokom šetnje sa Željkom Panchom Škarićem. Voditeljica Samra Menzilović slobodne trenutke provela je u šetnji sa sinom Isakom i psićem Lisom.

 

 

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije