open-navfaktor-logo
search
Velika Kladuša
Migrant se sakrio ispod autobusa, vozač ga šamarao i udario nogom u stražnjicu
Ubrzo su se u sukob umiješali ostali, podigli muškarca s poda i maknuli ga od ljutitog vozača, a on ga je uz povik "Bježi" i još psovki udario nogom u stražnjicu
19.10.2018. u 12:23
get url
text

Približavali smo se graničnom prijelazu. Prije njega kratko smo se zaustavili. Dok smo stajali, jedan mještanin je vozaču rekao: "Netko vam se uvukao pod autobus", rekao je čitatelj 24sata.hr.

Video koji je poslao nastao je u srijedu oko 14 sati u blizini graničnog prijelaza Velika Kladuša u Bosni i Hercegovini. Vozači i putnici su neko vrijeme tražili skrivenog muškarca ispod autobusa. Kad su ga pronašli, izvukli su ga na cestu. Vozač mu je odmah "odvalio šamarčinu". Derao se:

"Gdje ćeš, je... ti svu familiju. Oću li na robiju zbog tebe?".

Muškarac mu je odgovorio: "Please", na što mu je vozač viknuo: "Šta please!" i nekoliko puta zamahnuo rukom kao da će ga opet udariti, ali je od toga odustao. U bijesu ga je povukao za kapuljaču na jakni. Ubrzo su se u sukob umiješali ostali, podigli muškarca s poda i maknuli ga od ljutitog vozača, a on ga je uz povik "Bježi" i još psovki udario nogom u stražnjicu.

Čitatelj pretpostavlja kako je riječ o migrantu u dobi od oko 20 godina koji se na taj način pokušao dokopati Hrvatske. Mještani su mu rekli da ih na području Velike Kladuše ima do 7.000 i da ovakvi pokušaji nisu rijetkost. Zaključuje kako nisu zvali policiju.

 

Vozač pronašao muškarca ispod autobusa i ošamario ga: ‘Što radiš, 'oću li na robiju zbog tebe?!’

Vozač pronašao muškarca ispod autobusa i ošamario ga: ‘Što radiš, 'oću li na robiju zbog tebe?!’ Više na http://bit.ly/2RY367S

Posted by 24sata on Thursday, October 18, 2018
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.