open-navfaktor-logo
search
Burno u Barci
Messi prekinuo odmor zbog sastanka sa Koemanom i zabrinuo navijače
Lionel Messi, jedan od najboljih fudbalera današnjice, prekinuo je odmor koji provodi sa porodicom na imanju na Pirinejima, kako bi se sastao sa novim trenerom Barcelone Ronaldom Koemanom.
20.08.2020. u 19:58
get url
text

Sastanak je, kako javljaju svjetski mediji, održan danas, a ishod bi mogao razočarati navijače katalonskog kluba, kada je u pitanju Messijeva odluka o budućnosti na Nou Campu.

Koeman je najboljem igraču Barce predstavio svoj projekat i planove kako bi ekipa trebalo da izgleda, a sastanku je prisustvovao i predsjednik Josep Maria Bartomeu. No, čini se da ga nije smirio, jer kako pišu španski mediji Argentinac bi mogao napustiti Nou Camp.

Holandski stručnjak je na predstavljanju kazao kako vjeruje da neće morati da ubjeđuje Messija da ostane (ima ugovor do ljeta naredne godine i odštetnu klauzulu od 700 miliona eura).

Sukob u Barci eskalirao je nakon što je katalonski div deklasiran od Bayerna u četvrtfinalu Lige evropskih prvaka (2:8), a mediji su najavili kako Messi želi napustiti Nocu Camp i preći u Inter.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.