open-navfaktor-logo
search
Nagradna igra
Mercator i Konzum vode 20 kupaca u Dubai
U sklopu projekta Moji brendovi, naše vrijednosti, Mercator i Konzum će nagraditi 10 najsretnijih kupaca sedmodnevnim putovanjem za dvoje u Dubai.
10.06.2022. u 10:48
get url
text
Mercator i Konzum

Radi se o velikoj nagradnoj igri "Ovog ljeta u Mercatoru ili Konzumu Moje brendove kupuj i u Dubai otputuj!" koja će trajati  od 10. juna do 31. jula, a pravo učešća imaju svi kupci Mercatora i Konzuma koji kupe bar jedan proizvod sa oznakom "Moji brendovi" i kod sa dna računa pošalju na SMS broj 091 212 414.  Nagradni fond osim 10 putovanja u Dubai obuhvata i po 10 vrijednih poklon kupovina u vrijednosti 100 KM, 200 i 300 KM koje će sretni dobitnici realizovati u Mercatoru ili Konzumu. 

- Kroz dugogodišnji i već prepoznatljiv projekat  Moji brendovi, naše vrijednosti nastavljamo razvijati saradnju sa domaćim i regionalnim dobavljačima, te promovisati kvalitetne proizvode iz naše ponude, dostupne u više od 250 Konzumovih i Mercatorovih prodajnih objekata širom BiH. Ujedno, cilj nam je nagraditi lojalnost naših kupaca i pokloniti im vrijedne nagrade, a ovaj put odlučili smo da to bude Dubai kao jedna od vrlo atraktivnih turističkih destinacija. Vjerujem da će ovaj projekat kao i do sada  biti  uspješan i vrlo popularan kod naših kupaca. Koristim priliku posebno se zahvaliti našim partnerima na podršci i prilici da zajedno kroz ovaj projekat ojačamo našu partnersku saradnju i donesemo nove vrijednosti na bh. tržište – izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketinga Konzuma i Mercatora.

Za putovanje u Dubai dovoljno je malo sreće i kupovina jednog od proizvoda: Lasta, Meggle, Fructal Dvojni C, Sarajevski kiseljak, Sara, Radenska, Ledo, Chipsy, Poli paštete, Štrudlice Klas, Domaćica Kraš, Violeta omekšivač ili Violeta toaletni papir. Nagradna putovanja u Dubai obuhvataju sedmodnevni boravak za dvoje sa uključenim avio prevozom, taksama, transferima i vizom za UAE, a mogu se koristiti u terminima po želji dobitnika.

Više informacija o projektu dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.