open-navfaktor-logo
search
Drama u Kragujevcu
Menadžer kluba gostima u 5 ujutro rekao da je fajront pa dobio žestoke batine
Menadžera noćnog kluba huligani su udarali pesnicima, stolicama i sjekli ga flašama pa potom išamarali i konobaricu
25.11.2018. u 16:47
get url
text

Kriminalna grupa iz naselja Aerodrom prebila je menadžera kragujevačkog noćnog kluba "Dva goluba" D. A. (44). Prema njegovim riječima, grupa od sedam-osam huligana došla je u noćni folk klub, naručivala muziku, maltretirala goste.

- Kada sam im oko pet sati ujutru rekao da je fajront da klub do tada ima radno vrijeme, udarili su me flašom i napali. Onesvijestio sam se od udaraca, a tukli su me stolicama, pivskim flašama, nogama i rukama. Nos mi je polomljen, imam složenu operaciju u utorak. Glava mi je skroz isječena, imam desetak kopči, dobro je da se nisam ugušio u krvi. Cijeli lokal je bio krvav, sav je demoliran - ispričao je za Kurir D. A.

Huligani su išamarali i konobaricu, a zatim polmili kasu. Policija ima imena napadača i za napad se sumnjiče N.J. A.J., i još nekoliko njih. I svjedoci događaja su prijavili napadače koji nisu pohapšeni.

Prema izvoru iz policije ova kriminalna grupa je suprotstavljena ekipi iz "Volpea" a sumnjiči se također za pucnjave, poslove sa drogom, reketiranja, zelenašenje...

Ovim slučajem nastavljena je serija terora kriminalnih grupa građana Kragujevca koja je poslije kulminirala brutalnim kasapljenjem boksera Jovice Lešnjaka (24). U posljednjih šest mjeseci u Kragujevcu i Aranđelovcu dvije tinejdžerke su se predozirale ekstazijem, bivša glumica pronađena je mrtva, dok je ubijen MMA borac Radoš Joksimović (27).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.