open-navfaktor-logo
search
Novi incident
Meho Bešić ponovo uhapšen: Došao u Ferizovićev kafić i rastjerivao goste, potom jedan drugom prijetili ubistvom
Meho Bešić, otac našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića, ponovo je sinoć uhapšen u Srebreniku.
10.11.2020. u 14:25
get url
text

Kako nam je potvrđeno iz Tužilaštva TK, Bešić je uhapšen nakon ponovnog sukoba za MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem, sa kojim se nedavno potukao u Srebreniku.

VEZANI TEKST - Čim je izašao iz zatvora napravio dar-mar: Otac Muhameda Bešića potukao se sa MMA borcem, obojica povrijeđeni

Incident se dogodio oko 22 sata kada je Bešić došao u ugostiteljski objekat, čiji je vlasnik dijelom i Ferizović i pravio "cirkus", rastjerivao goste i ponašao se nasilnički.

Potom je na mjesto događaja izašla policija i privela Bešića, da bi zatim došao i Ferizović, te su u prisustvu policijskih službenika jedan drugom uputili ozbiljne prijetnje, između ostalog da će jedan drugog ubiti. 

Bešić je zadržan u PS Srebrenik, dok je Ferizović trenutno nedostupan policiji, ali će, kako nam je potvrđeno, i on biti priveden i za njim se traga. 

Bešić se sumnjiči za nasilničko ponašanje, dok se obojica sumnjiče za ugrožavanje sigurnosti. 

Fahrudin Ferizović

Meho Bešić se donedavno nalazio na odsluženju kazne u Kazneno-popravnom zavodu poluotvorenog tipa u Orašju, gdje je trebao biti do februara sljedeće godine, nakon što mu je objedinjeno više kazni zbog različitih krivičnih djela.

U žižu interesovanja medija u našoj zemlji došao je krajem augusta 2017. godine u naselju Falešići kod Srebrenika, kada je nakon svađe sa komšijama otac fudbalskog reprezentativca pogođen mecima u ruku i nogu.

U junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo. U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.