open-navfaktor-logo
search
Sastanci u Hollywoodu
Meghan Markle potvrdila da se vraća glumi, agenti joj traže ulogu
Nakon što su Meghan Markle (38) i princ Harry (35) odlučili odstupiti s kraljevskih dužnosti, Meghan je na meti britanskih medija koji pišu kako sve radi u svoju korist, a prvobitna namjera bila joj je povratak glumi.
02.03.2020. u 18:10
get url
text

Upravo na tome Meghan trenutno radi. Već je potpisala ugovor s Disneyem, a sada je zatražila od svojih agenata da joj nađu prikladnu ulogu kojom će oživjeti svoju karijeru, piše Mirror.

Jedan od njenih agenata, Nick Collins, rekao je kako joj traži ulogu superheroja, što bi joj bila povratnička uloga.

- Aktivno traži film za nju, a Meghan kaže kako je dostupna i otvorena za najbolje ponude. Planira niz sastanaka u Hollywoodu - rekao je izvor za strane medije.

Šuška se kako će i zaradu u sklopu dogovorenog posla s Disneyem uložiti u dobrotvorne svrhe, a snimanje je obavila i prije nego što je par objavio da se povlači od kraljevskih dužnosti.

Nakon što Megxit stupi na snagu, Meghan i Harry će tražiti i novi krug prijatelja. Čini se kako se vesele nadolazećim danima, s obzirom na objavu koju su jučer postavili na Instagramu.

- Sretan prvi mart svima. Ovaj mjesec nastavit ćemo s dobrim vijestima - napisali su.

Podsjetimo, kratko nakon što su se vratili iz Kanade nakon praznika, Meghan i Harry objavili su kako se povlače s kraljevskih dužnosti. Kraljica Elizabeta (93) je Harryju rekla neka ne odstupe, međutim, nije je poslušao.

Izvori bliski porodici tvrde da je odluka Harryja i Meghan povrijedila posebno starije članove kraljevske porodice.

Porodica je za njihovu odluku saznala preko televizijskih vijesti, što je tada izazvalo bijes na dvoru.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.