open-navfaktor-logo
search
Zvanična posjeta
Matthew Palmer ponovo u Predsjedništvu BiH, glavna tema NATO
Palmer se sa ovim sastavom Predsjedništva BiH sastao i 5. decembra prošle godine, kada je razgovarano o političkoj situaciji u BiH. Nakon sastanka sa sva tri člana Predsjedništva BiH, Palmer se odvojeno sastao sa Dodikom, sa kojim je, potvrdio je sam Dodik, razgovarao o NATO putu BiH
08.05.2019. u 11:29
get url
text
Matthew Palmer

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine, predsjedavajući Milorad Dodik, Šefik Džaferović i Željko Komšić, primili su danas u zvaničnu posjetu zamjenika pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Matthewa Palmera. 

Palmer se sa ovim sastavom Predsjedništva BiH sastao i 5. decembra prošle godine, kada je razgovarano o političkoj situaciji u BiH. Nakon sastanka sa sva tri člana Predsjedništva BiH, Palmer se odvojeno sastao sa Dodikom, sa kojim je, potvrdio je sam Dodik, razgovarao o NATO putu BiH.

Jedna od glavnih tema i ovog puta je NATO, što je objavom na Twitteru potvrdila i Ambasada SAD-a, a nakon početka sastanka. Nakon završetka sastanka, kojem prisustvuje i ambasador SAD-a u BiH Eric Nelson, bit će poznato više detalja. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.