open-navfaktor-logo
search
Talentovani pjevač
Marko Bošnjak obradio hit Miladina Šobića: Ova pjesma ima zanimljivu i snažnu poruku
Želja mi je da u ovoj godini objavim prvu autorsku pjesmu – kaže talentovani Bošnjak
18.01.2020. u 20:00
get url
text

Šesnaestogodišnji Marko Bošnjak iz Prozora, koji je prije četiri godine pobjedom u takmičenju "Pinkove zvjezdice" oduševio cijelu regiju, snimio je obradu popularne pjesme ''Džemper za vinograd'' crnogorskog kantautora Miladina Šobića, koji je autor muzike i teksta.

Pjesma je originalno objavljena 1981. godine, a Marko je obradu premijerno objavio na svom YouTube kanalu prije 20 sati i pjesma u njegovom izvođenju već ima oko 5.000 pregleda.
Uz Marka koji je otpjevao pjesmu, za nastanak ove izvedbe zaslužni su Ante Miloš (gitara), video produkcija - Doku film, produkcija - Mihaela Reščić i audio mastering - Damir Ostrugač. Audio i video snimljeni su u Glazbenoj kući Zagreb u Hrvatskoj.

- Pjesma me oduševila na prvo slušanje. Sviđa mi se način na koji je ovu pjesmu donio Miladin Šobić. Ima jednu zanimljivu i snažnu poruku i mislim da svi mi iz nje možemo nešto korisno da izvučemo– kaže za Faktor Marko Bošnjak.

Odlučio je da svoje muzičko obrazovanje nastavi u Zagrebu.

- Navikao sam se na život u Zagrebu. Imam dosta obaveza, ali sve nekako stižem. Tu su i novi prijatelji. Naravno, nastavljam rad sa ekipom koja je radila na ovom coveru i u koju vjerujem, a želja mi je da u ovoj godini objavim prvu autorsku pjesmu – kaže talentovani Bošnjak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.