open-navfaktor-logo
search
Obavijestio prijatelje
Marjanović: Moj sin i ja smo pozitivni na koronu, u izolaciji smo
Zastupnik u Skupštini KS Damir Marjanović objavio je na svome Facebook profilu da je pozitivan na koronavirus, kao i njegov sin.
27.07.2020. u 19:41
get url
text

- Bezobrazni uljez SARS Cov-2 se uvukao u naš mali trokut Marjanovića. Moj sin je pozitivan od petka, od kada se sve troje nalazimo u izolaciji. Prve simptome sam osjetio u subotu, a evo od danas sam i zvanično pozitivan. Moja supruga i Tinova mama, heroj ovog našeg trokuta koji posljednjih 72 sata skoro i da ne spava čuvajući svoje momke, za sada je negativna i nadamo se da će tako i ostati! - napisao je Marjanović.

O simptomima će, kako je naveo, pisati poslije.

- Hvala mnogima koji su me kontaktirali, koji su mi već pomogli i koji su mi poslali poruke podrške. Zapisujem svako ime (a ima ih mnogo) i čim skupim malo više snage u nekom od narednih postova ću im se i javno zahvaliti, jer oni moraju znati koliko su njihove riječi i djela u proteklom vikendu značile nama troma. Borba nije gotova, ali bitke se dobivaju. Ovo definitivno nije sprint i čini se da će biti maraton - napisao je i dodao:

"No, istrčat ćemo ga nas troje zajedno. Molim sve moje prijatelje s kojima sam bio u kontaktu protekle sedmice, bez obzira na sve distance i maske koje smo imali, da prate svoje stanje u ovoj sedmici. Idemo dalje!".

Marjanović je, podsjetimo, i član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.