open-navfaktor-logo
search
Nedjelja, 19 sati
Manijaci i Željo pozvali na proslavu 101. rođendana
Fudbaleri Željezničar u nedjelju od 19 sati igraju meč 11. kola Premijer lige BiH, a na Grbavici će gostovati dobojska Sloga.
13.09.2022. u 15:29
get url
text

Ovaj meč bit će prilika da Plavi proslave 101. rođendan, a iz navijačke grupe The Maniacs, pozvali su fanove da u nedjelju ispune tribine Grbavice.

- Skoro prije godinu smo bili svjedoci jednog od najljepših događaja, koji spadaju u životne, one koje pamtimo cijeli život, koji su utkani duboko u nama.
Suštinski, nama navijačima je potrebna mala iskra, koja budi osjećaj da krenemo tamo gdje najviše pripadamo i gdje svojim trudom, zalaganjem i prisustvom doprinosimo konstantnom rastu.

Ne treba podcrtavati da je stoti rođendan bio kruna sinergije svih Željovaca, gdje smo upravo svojim trudom, zalaganjem i prisustvom definitivno podebljali identitet kluba ostavljajući dubok i neizbrisiv trag u srcima onih najiskrenijih navijača.

Međutim, već sada slavimo 101. rođendan, te se istom mora posvetiti dovoljno pažnje, jer to naš klub zaslužuje, a mi navijači ćemo se pobrinuti da to tako i bude, jer previše je bitnih razloga da se ovaj datum obilježi kako treba. Taj dan, Grbavica mora biti dobro ispunjena, prvenstveno jer se nalazimo u seriji pozitivnih rezultata, ali i da ovaj veliki događaj učinimo još većim.

S druge strane, dolazi nam klub, koji igra po prvi put Premijer ligu i sigurno im neće manjkati motivacije, ali punim stadionom sigurno im nećemo dati mira tokom utakmice.

Za ovu utakmicu ćemo skrenuti pažnju da se ponesu šalovi, kako bi napravili što ljepšu sliku "šalijade".

Nedjelja, 19 sati - svi na jug da proslavimo rođendan kluba kako dolikuje! - poručili su Manijaci.

Rođendanski meč sa Slogom najavio je i Željezničar, objavivši video sa proslave 100. rođendana. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.