open-navfaktor-logo
search
Stranački transfer
Maida Mulić napustila SDP i pristupila Socijaldemokratama BiH
Iz SDBiH napominju da je ova dojučerašnja članica Glavnog odbora SDP-a Tuzla ostala na poziciji direktorice Zavoda za javno zdravstvo TK i u periodu dok je premijersku poziciju obnašao Bego Gutić iz Stranke demokratske akcije, što je, smatraju, dokaz o kakvom se stručnjaku radi
09.12.2019. u 14:27
get url
text
Maida Mulić i Enver Bijedić

Dr. sci. Maida Mulić, vanredni profesor i specijalista socijalne medicine sa organizacijom i ekonomikom zdravstva i direktorica Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona (TK), postala je članica Socijaldemokrata Bosne i Hercegovine (SDBiH).

- Potpisivanjem pristupnice SDBiH očekujem mogućnost profesionalnog i naučnog angažmana, te mogućnost iskazivanja doprinosa u segmentu strateških i reformskih djelovanja u oblasti zdravstva i visokog obrazovanja, a sukladno programskim ciljevima SDBiH-a – kazala je Mulić.

Iz SDBiH napominju da je ova dojučerašnja članica Glavnog odbora SDP-a Tuzla ostala na poziciji direktorice Zavoda za javno zdravstvo TK i u periodu dok je premijersku poziciju obnašao Bego Gutić iz Stranke demokratske akcije, što je, smatraju, dokaz o kakvom se stručnjaku radi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.