open-navfaktor-logo
search
Numerologija
Magija brojeva devet: Šta nam donosi datum 9. 9. 2019?
Na samom ulasku u septembar mjesec osjetili smo značajne promjene, ali nema potrebe za strahom, jer će se dogoditi nešto magično u svemiru što će nas sačuvati i donijeti dobru energiju
09.09.2019. u 16:30
get url
text

Prema numerologiji broj 9 označava pozitivnu energiju i talas dobrih ideja. On nas ispunjava pozitivnom energijom i osvježava naše potencijale. Također, podstiče mudrost i aktivira vas kako biste prihvatili razne sjajne mogućnosti koje se nude.

Na samom ulasku u septembar mjesec osjetili smo značajne promjene, ali nema potrebe za strahom, jer će se dogoditi nešto magično u svemiru što će nas sačuvati i donijeti dobru energiju. 9. septembar je specifičan datum, jer se na nebu otvara magičan portal 999. Septembar je 9. mjesec, sada je 2019. godina i 9. je dan u mjesecu. Zato se 9. 9. 2019. godine na nebu otvara portal koji donosi nevjerovatnu energiju kakvu smo rijetko mogli da vidimo do sad.

Vi birate da li ćete imati svijetlu ili mračnu budućnost, a otvaranje portala 999 daje šansu da izaberete pravi put. Sada je odlično vrijeme da očistite svoje misli, prostor, emocije. Izbacite iz života izvore negativnosti, bilo da su to neke osobe, sjećanja ili navike. Osobe rođene s brojem 9 su prirodni vođe. Oni vode brigu o svima. Veliki su humanisti. Ponekad znaju biti nezahvalnici. To su vrlo uspješne osobe, imaju puno novaca, koji im lako dolazi.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.