Macaulay Culkin o svojoj najpoznatijoj ulozi: Zašto Kevin nije zvao policiju

objavljeno: 08.03.2018. u 09:50

Macaulay Culkin (37), najbolje plaćeni dječiji glumac svih vremena i zvijezda filma "Sam u kući", u razgovoru s komičarom i voditeljem Jimmyjem Fallonom izjavio je kako mu jedna stvar u priči o Kevinu baš i nije jasna.

- Taj klinac je jako pametan. Tipovi samo što mu ne provale u kuću, ali zašto on ne zove policiju? Smisli veliki plan umjesto da podigne telefon i nazove policiju. Mislim da je to veliki propust u filmu - rekao je Culkin.

Ekscentrični glumac proslavio se 1990. ulogom Kevina McCallistera u filmu "Sam u kući". Kao dijete, otac ga je psihički i fizički zlostavljao, a u prošlosti su ga pratili problemi s alkoholom i drogama. Culkin je trenutno u vezi s glumicom Brendom Song, piše portal 24sata.hr.

Macaulay je prije nekoliko dana na društvenim mrežama "prenosio" dodjelu Oscara s time da je uopće nije gledao. Za vrijeme "prenosa" kritizirao je kolege glumce, a svojim objavama je nasmijavao fanove. Okomio se također i na muškarce iz filmske industrije koji su optuženi za seksualno zlostavljanje.