open-navfaktor-logo
search
Kao da dolazi papa
Lukač: Osiguranje najvišeg stepena za Lavrova
Lukač je također potvrdio novinarima da će biti raspisana potjernica za Nedeljkom Dukićem (27) iz Skender Vakufa zbog sumnje da je zajedno s bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića
19.09.2018. u 13:52
get url
text

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) Dragan Lukač najavio je da će policija angažovati dovoljan broj policije i druge svoje resurse kako bi posjeta ministra vanjskih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova protekla bez probema.

Kazao je da će 21. septembra, u vrijeme posjete Lavrova, osiguranje biti prvog stepena, odnosno najvišeg nivoa, kao kada je papa dolazio u Banju Luku.

Lukač je također potvrdio novinarima da će biti raspisana potjernica za Nedeljkom Dukićem (27) iz Skender Vakufa zbog sumnje da je zajedno s bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

- Nadam se da ćemo u dogledno vrijeme uspjeti da dođemo do njega i da u potpunosti rasvjetlimo ovo krivično djelo - rekao je Lukač.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.