open-navfaktor-logo
search
Po svaku cijenu
Luis Suarez želi ostati u Barceloni, spreman biti i u rezervnom timu
Urugvajski golgeter Luis Suarez želi po svaku cijenu ostati u timu Barcelone i tvrdi da mu neće biti problem ni to ako bude u rezervnom sastavu, javlja Anadolu Agency (AA).
23.08.2020. u 12:46
get url
text

Rukovodstvo Barcelone najavilo je ozbiljne promjene u timu nakon sezone u kojoj nisu osvojili ni titulu La Lige, niti stigli u samu završnicu Lige prvaka, a španski mediji pišu kako bi 33-godišnji Suarez moga biti među prvim koji će napustiti Nou Camp.

On je lokalne medije kazao da je u svakoj ekipi potrebna jaka konkurencija.

- U ovoj fazi karijere sam spreman prihvatiti i to da budem u rezervi, ako tako odluči novi trener Ronald Koeman. Mislim da imam još toga za ponuditi - kazao je Suarez.

Komentirajući moguće najave o njegovom odlasku iz Barcelone, Suarez je kazao da niko iz uprave kluba s njim nije o tome razgovarao, a da on svakako želi ostati na Nou Campu.

Suarez je u Barcelonu stigao iz Liverpoola prije šest godina, a sa 198 golova je postao treći najbolji strijelac u historiji kluba.

Barcelona je uzdrmana neosvajanjem titule u La Ligi i nedavnim debaklom kojeg je pretrpila u meču četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna iz Minhena.

Za novog šefa stručnog štaba Barcelone nedavno je imenovan holandski stručnjak Ronald Koeman. Bivša zvijezda Barcelone je napustila funkciju selektora holandske fudbalske reprezentacije kako bi sa Barcom potpisala dvogodišnji ugovor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.