Tom prilikom stoper Liverpoola otkrio je neke detalje o kojima ranije i nije govorio, niti su one bile poznate široj javnosti.

Zanimljivo da se tokom livea pojavio i bivši kapiten Vatrenih Darijo Srna koji se želio uključiti u live, ali je fudbaler porijeklom iz Kraljeve Sutjeske zaključio da za to nema potrebe, te rekao neke zanimljve stvari o Srni.

- Darijo Srna će biti predsjednik. Ne smijem ti reći čega, ali on zna. Da kažem tačno, sutra bi se u novinama pojavio naslov, Darijo Srna predsjednik... - tajanstveno je kroz smijeh rekao Lovren pa nastavio o dogodovštinama sa Srnom:

- Umjesto da me pazi kao momka koji je došao u Southampton sa 23-24 godine, on ne. Mi u avionu za Koreju, poslije utakmice sa Srbijom, išli smo na neku revijalnu utakmicu. Došli smo na aerodrom, a Darijo, o čemu pričamo, do tada je zaradio u 15 godina karijere, a ja na početku. Idemo u Rolexov dućan - morao sam uzeti sat na kredit, mladi majmun sam bio, zaletio se da se dokažem pred kapitenom. Nije se pitalo za račun - prisjetio se stoper hrvatske reprezentacije.