open-navfaktor-logo
search
Ukrali sef
Lopovi obili dom Jamesa dok je Chelsea igrao protiv Zenita, fudbaler objavio snimke provale
Engleski reprezentativac Reece James objavio je snimke sa videonadzora, a na kojima se vidi kako su mu lopovi provalili u kuću i zatim ukrali medalje i trofeje koje je u dosadašnjem dijelu karijere osvojio 21-godišnji fudbaler Chelseaja.
16.09.2021. u 19:19
get url
text

Recce James je rekao kako je grupa razbojnika provalila u njegovu kuću u utorak i odnijela sef u kojem su se nalazile njegove medalje Lige prvaka, Superkupa Evrope i Evropskog prvenstva.

Na snimcima koje je James objavio na Instagramu vide se četiri lopova kako ulaze u dvorište njegove kuće, a vidi se i snimak dok iz kuće iznose veliki sef i kotrljaju ga preko prilaza u vrijeme kada je James sinoć igrao utakmicu Lige prvaka protiv Zenita.

- Grupa kukavica i razbojnika provalila mi je u kuću. Uspjeli su zajedno da podignu težak sef sa nekim mojim ličnim stvarima i prebace u svoj automobil. Nikada ne držim nikakav nakit u kući, tako da sve što je bilo u sefu bile su moje fudbalske medalje Lige prvaka i Superkupa, kao i medalja vicešampiona sa Evropskog prvenstva - napisao je James na Instagramu, te dodao:

- Te medalje sam osvojio predstavljajući Chelsea i Englesku – to su počasti koje mi nikada ne mogu oduzeti bez obzira na to što su mi ih ukrali kao dokaz da sam učestvovao u tim uspjesima. Ipak, apelujem na sve navijače Chelseaja i Engleske da pomognu u identifikaciji i predaji ovih osoba osoba koje nikada neće moći da budu spokojne jer se dokazi sve više pojavljuju protiv njih. Policija, moji savjetnici i Chelsea stoje iza mene jer imamo čvrste tragove o tome ko su počinioci. Približavamo im se.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reece James (@reecejames)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.