navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novi imidž

Ljubuški zet radi na izgledu: Zdravko Mamić snimljen na presađivanju kose

Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama, jedan od najpoznatijih bjegunaca od hrvatskog pravosuđa, koji je utočište pronašao u Međugorju, opet je dospio na naslovnice medija u Hrvatskoj.

Objavljeno: 10.04.2023. u 12:29
get url
text

Dok u bijegu u Bosni i Hercegovini čeka novo ročište na suđenju za izvlačenje novca iz Dinama, koje je prošle sedmice odgođeno već 11. put, pravomoćno osuđeni Mamić (63) radi na "peglanju" izgleda, piše 24sata.

Čitatelj 24sata javio se s fotografijom na kojoj je bivši izvršni predsjednik i savjetnik uprave Dinama na tretmanu presađivanja kose koji je u početnoj fazi.

VEZANI TEKST - Jelena 30 godina mlađa: Zdravko Mamić se oženio prije tri sedmice, njegove kćerke nisu oduševljene?

Dlake se, naime, bezbolno presađuju s onog dijela glave na kojem ima kose, obično s potiljka ili sa strane, tamo gdje je nedostaje. Zahvat obično traje jedan dan i ne iziskuje bilo kakve posljedice u smislu nesposobnosti za rad.

Bivši trener Dinama Ante Čačić uzburkao je nedavno javnost kada je na jednoj konferenciji za medije otkrio kako Mamić planira da u sedmom desetljeću osnuje novu porodicu.

Po Hercegovini se, naime, već duže vremena šuška da Mamić, uprkos dugogodišnjem braku sa suprugom Marinom, ima novu ljubav Jelenu P. iz Ljubuškog. Riječ je o 30-ak godina mlađoj ženi od njega, par već živi zajedno, a nedavno su boravili i u Sarajevu, o čemu je pisao i Faktor uz njihovu zajedničku fotografiju iz jednog hotela u bh. prijestolnici.

Hrvatski mediji pisali su da je Mamić već postao ljubuški zet, da je Jelenu vjenčao zimus, ali to nije nigdje potvrđeno. Također, navodi se kako navodno Mamićeve kćerke nisu pretjerano oduševljenje njegovom novom djevojkom ili već trećom zakonitom suprugom. Što uopće iznenađuje jer su stare skoro koliko i Jelena za kojom je Mamić "izgubio glavu".