open-navfaktor-logo
search
Zadržan u KCUS-u
Ljekari se bore za život motocikliste povrijeđenog u sudaru na semaforu u Hadžićima
Četrdesetdvogodišnji motociklist iz Sarajeva koji je jučer popodne povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na semaforu kod skretanja za hadžićko naselje Žunovnica zadobio je teške i po život opasne povrede, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
20.08.2021. u 11:33
get url
text

VEZANI TEKST - U Hadžićima povrijeđen motociklista, kod Latinske ćuprije oboren pješak

On je smješten na Klinici za anesteziju i reanimaciju Kliničkog centra Univerziteta u sarajevu (KCUS), čiji ljekari mu se bore za život.

Nesreća u kojoj je teško povrijeđen motociklist A. T. (1979) dogodila se u 17.40 sati na raskrsnici magistralnog puta M-17 Sarajevo - Mostar i ulice Hadželi u Hadžićima. On se sudario sa "golfom 4" kojim je upravljao M.H., rođen 2001. godine u Švicarskoj, nastanjen u Hadžićima.

- Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nesreće - naveli su iz MUP-a KS.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.