open-navfaktor-logo
search
Uhapšeni osumnjičeni
Livno zavijeno u crno, tri osobe koje su prosile ubile profesora Stipu Perkovića?
Nakon vijesti o nestanku livanjskog profesora, 65-godišnjeg Stipe Perkovića, MUP Kantona 10 potvrdio je informaciju da je njegovo tijelo pronađeno, te da je Perković ubijen.
19.12.2020. u 13:01
get url
text

- Osobe koje se dovode u vezu s događajem su pritvorene i nad njima se vrši obrada - potvrđeno je u MUP-u Kantona 10 za Večernji list.

Komšije i prijatelji Perkovića u šoku su i nevjerici. O dobrom i vrijednom profesoru imaju samo riječi hvale.

Izvor Večernjeg lista otkriva da su zbog ubistva uhapšene tri osobe koje su prošlog četvrtka prosile u Livnu.

- Stipo je bio dobar i vrijedan čovjek, ugledan profesor i pošto je njegovo auto viđeno na kamerama koje pokrivaju Livno vjerovatno su zatražili da ih preveze negdje i ovaj je, ni ne sluteći o kakvim se monstrumima radi, to učinio, a oni su to iskoristili i situaciju okrenuli na zao čin - priča sugovornik o ovom slučaju koji je uznemirio stanovnike ovog mjesta.

Kaže i kako je dana kad je nestao, u četvrtak 17. decembra u Livnu bio pazarni dan, kada s raznih strana dolaze prodavači u ovaj grad.

- Nažalost, nekad je tu bilo respektabilnih prodavača i vrijednih ljudi, a danas je sve više prosjačenja, ali najgore što se više ne zna ko je tu u potrebi, a ko je tu došao zbog kriminala - naglašava.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.