open-navfaktor-logo
search
Glory 76
Legendarni Badr Hari nokautiran nakon što je protivnika dvaput slao na pod
U glavnom meču priredbe Glory 76 legendarni Badr Hari poražen je tehničkim nokautom u trećoj rundi od Benjamina Adegbuyija.
19.12.2020. u 23:45
get url
text

U povratničkom meču, prvon poslije godinu dana, Hari je krenuo očekivano žestoko krenuo, no i Adegbuyi je uzvraćao. Dobro je pogađao low-kick udarce koji su usporavali Harija.

S druge strane, Badr Hari je pokušavao da high-kickovima završi borbu.

Legendarni Marokanac "lutao" je u prvoj rundi, da bi se u drugoj konsolidovao. S puno brzih i teških udaraca, uz odličnu boksersku tehniku praćenu kombinacijama s nogama, Hari je rumunskog borca krošeom bacio u nokdaun.

Žestoka borba viđena je i u nastavku druge runde. Hari je uspio dobrom serijom da sruši Rumuna koji je ipak ustao na noge, a zatim je u trećoj rundi završio legendu.

Izgledalo je kao da će Marakonac u trećoj rundi završiti posao, no desilo se ono suprotno nakon što je Adegbuyi krenuo u odličnu kontru.

Poslije lijevog krošea Hari je bio uzdrman, a zatim je primio u žestok direkt. Sudija mu je odbrojavao, a nakon što se pridigao Rumuna ja je middle kickom poslao na pod nakon kojeg se više nije digao.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.