open-navfaktor-logo
search
Trener Banjalučana
Lalatović najavio Želju i otkrio: Pet dana nakon potpisa za Borac odbio sam ogromnu cifru iz Abu Dabija
Fudbaleri Borca će u 6. kolu Premijer lige BiH odmjeriti snage sa sarajevskim Željezničarom.
19.08.2022. u 13:15
get url
text

Tim sa Grbavice trenutno ima bod više od Crveno-plavih koji će i ovog puta domaćini biti u Bosanskom Novom, a meč je na rasporedu sutra od 17 sati .

Trener Banjalučana Nenad Lalatović kaže da očekuje tešku utakmicu i pun je pohvalnih riječi za protivnika, prenosi Srpskainfo.

- Sigurno nas očekuje preteška utakmica protiv ekipe koja je u naletu. Odigrali su fenomenalno kod kuće protiv Tuzla Cityja, slavili sa 4:2, a to samo govori o njihovom kvalitetu. Vidio sam kako su ih navijači ispratili na meč protiv nas, to je za njih veliki vjetar u leđa. Nemamo prednost domaćeg terena, praktično su obje ekipe gostujuće, tako da je njima lakše psihički. U Banjoj Luci bi pred sedam, osam hiljada ljudi njima bilo teže, a nama lakše. O Željezničaru uvijek pričam u superlativu, jer je to veliki klub, kao što je veliki i Borac - istakao je Lalatović i nastavio:

- Moramo da smanjimo boljku koja nas prati od početka sezone, a to je pad koncentracije. Pobijedit će ekipa koja bude pravila manje grešaka. Željo ima igrače koji jednim potezom mogu da kazne svaku grešku, ali imamo i mi. Meni je žao što ne možemo da ugostimo Željezničar, ali i druge ekipe u Banjoj Luci.

Moja želja kada sam dolazio je bila da se ovdje predstavim RS-u pred desetak hiljada ljudi. Nažalost ove polusezone neću moći to da uradim, nadam se da iduće godine hoću. Kada sam stigao u Borac, pet dana poslije dobio sam ponudu da idem u Abu Dabi za ogromnu cifru, ali nisam želio, ostao sam u Banjoj Luci - otkrio je Lalatović.

Struka Borca u duelu protiv Želje neće moći da računa na vezistu Dejana Melega i napadača Momčila Mrkaića koji su povređeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.