open-navfaktor-logo
search
Potvrdila zaruke
Lady Gaga se vjerila sa svojim agentom Cristianom Carinom
Pjevačica je potvrdila ono o čemu se već dugo šuška
17.10.2018. u 10:12
get url
text

Lady Gaga je u svom govoru na dodjeli nagrada "Women in Hollywood" časopisa Elle nazvala svog dečka i agenta Christiana Carina svojim zaručnikom.

- Hvala svim mojim voljenim osobama. Bobby (Campbell, njen menadžer), volim te! Volim sve za stolom pet! Mog zaručnika Christiana. Sve koji se brinu o meni svaki dan - rekla je Gaga u svom govoru.

Glasine o njihovim zarukama prvi put su se pojavile u ljeto prošle godine. Nekoliko mjeseci kasnije, u novembru, izvor blizak pjevačici za Us Weekly otkrio je da se par zaista zaručio tokom ljeta te da je Carino čak pitao Gaginog oca za njenu ruku. Ipak, njih dvoje to nisu potvrdili sve do sad.

Gaga i njen agent prohodali su ufebruaru prošle godine, a javnost je doznala da su par kada je Gaga nastupila na Super Bowlu.

Pjevačica iza sebe ima propale zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem, s kojim je prekinula u julu 2016. godine, zbog prenatrpanih rasporeda.

Još je nepoznato kada Gaga i njen agent/zaručnik planiraju stati pred oltar. U svakom slučaju bit će veselo vidjeti je kao mladu.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.