open-navfaktor-logo
search
Fudbaler Borca
Kulašin o proslavi na Grbavici: Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim
Fudbaleri Borca sinoć su na Grbavici savladali Željezničar rezultatom 2:1 u susretu 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a pogodak za poravnanje Borca, nakon što je Željezničar stigao do vodstva, postigao je Enver Kulašin.
07.11.2022. u 21:43
get url
text

Bio je to njegov drugi pogodak ove sezone u Premijer ligi kojem se silno obradovao što nije naišlo na razumijevanje kod publike na Grbavici, a posebno najvatrenijih pristalica Želje - Manijaka, koji su njegovu proslavu doživjeli kao provokaciju.

Mladi fudbaler iz Donjeg Vakufa, međutim, dan nakon utakmice u izjavi za Mondo tvrdi da nije imao nikakvu zlu namjeru već je reagovao kao što bi učinila većina igrača.

- Smisao fudbala su golovi. Kad postignete pogodak dobijete nalet adrenalina i iskreno se obradujete. Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim. Osim toga, kao dijete sam navijao za Željezničar, bio sam i član sarajevskog kluba i nikakve zle namjere nije bilo - rekao je Kulašin.

Na pitanje o čemu je razgovarao sa iskusnim fudbalerom Plavih Semirom Štilićem, Kulašin je odgovorio da je to bio prijateljski razgovor.

- Štilić se ponio vrlo profesionalno, isključivo iz dobre namjere - dodao je igrač crveno-plavih.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.