open-navfaktor-logo
search
Finansijska podrška
KSBiH prodaje ulaznice za utakmice kvalifikacija za EP
Ženska i muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će četiri utakmice u sportskoj dvorani hotela Hills.
29.10.2020. u 17:53
get url
text

Bh. dame će u sklopu grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odmjeriti snage s Estonijom (12.11.2020.) i Rusijom (14.11.2020.), dok će tim Vedrana Bosnića igrati protiv Bugarske (27.11) i Latvije (29.11).

Navijači neće moći pružiti podršku bh. reprezentativnim selekcijama zbog epidemioloških mjera, ali su u prilici kupiti ulaznice i tako finansijski podržati Košarkaški savez Bosne i Hercegovine.

- Kupovinom ulaznica, putem platforme kupikartu.ba vaša zajednička finansijska podrška bi nam bila od posebne važnosti i značaja, kako bismo u posebnom vremenu, ambijentu i okolnostima, prouzrokovanih pandemijom COVID-19, osigurali optimalne uvjete za rad i funkcioniranje naših reprezentativnih košarkaških selekcija – žene i muškarci - saopćeno je iz KSBiH uz napomenu da cijena ulaznica za sve četiri utakmice iznosi 19.95 KM.

- Iskreno se zahvaljujemo svim navijačima i simpatizerima za podršku košarkaških reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, za veliko razumijevanje što nećemo biti svi zajedno u mogućnosti pratiti naše najbolje košarkašice i košarkaše u dvorani Mirza Delibašić, gdje je i mjesto pravim ljubiteljima i simpatizerima igre pod obručevima - dodaju iz KSBiH.

Mečevi će biti u direktnom televizijskom prijenosu na kanalima BHRT, Sport Klub ili Nova BH.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.