open-navfaktor-logo
search
Nemile scene
Krvavo lice: Futsal team Tešanj tvrdi da je Aldin Đidić pretukao njihovog igrača
Futsal team Tešanj tvrdi da je Aldin Đidić, predsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera BiH, pretukao njihovog igrača Amera Rekića.
10.11.2020. u 22:15
get url
text

Klub iz Tešnja na svom Facebook profilu objavio je informaciju o onome što se događalo u Zenici uz fotografije na kojima se vidi krvavo lice njihovog igrača.

Također iz Futsal teama Tešanj tvrde da je Đidiću pomogao još jedan saigrač.

- Dana 8. novembra 2020. godine svjedočili smo jednom od najgorih trenutaka koja je naša ekipa zabilježila na turnirima širom Bosne i Hercegovine na kojima smo učestvovali i iza sebe ostavljali samo prijateljske odnose.

Na turniru u Areni Zenica poslije završene utakmice protiv ekipe ZE TRANS, nekada veliko ime bh. fudbala Aldin Đidić prvo verbalno, pa kasnije i fizički, uz pomoć još jednog svog saigrača po imenu Bernad Imamović, šamara, potomom udara u predjelu lica jednog našeg igrača. U tom trenutku naš igrač pada na pod gdje ga sa leđa nogom šutira Imamović, da bi ga potom Đidić udario šakom u sljepočnicu prilikom čega našem igraču puca arkada.

Tu se napad ne završava. Dok je naš igrač, raskrvaren ležao na podu, ovaj dvojac (Imamović i Đidić) "cipelare" istog još dobrih 10-tak sekundi, gdje se tada napokon prekida sve ovo.

Pitanje je sljedeće:

Zar se tako ponaša jedan profesionalac koji iza sebe ima karijeru i koji je bio reprezentativac Bosne i Hercegovine, a danas je predsjednik Sindikata profesionalni fudbalera? Baš profesionalno nema šta.

Gdje su covid-mjere u Areni Zenica gdje je bilo cca 150 ljudi u zatvorenom prostoru?

Gdje su osiguranje turnira, te Hitna pomoć?

Turnir smo napustili poraženi, ali ne rezultatski nego ljudski... - poručili su iz Futsal teama Tešanj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.