open-navfaktor-logo
search
Turbulencije
Krstajić napušta Radnik, poznato i ko bi ga mogao naslijediti?
Krstajić i Mićić već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima zbog čega su Radniku ukinute finansijske tranše iz gradske uprave
09.08.2019. u 12:38
get url
text

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i predsjednik FK Radnik Mladen Krstajić mogao bi napustiti ovu funkciju.

Prema informacijama koje je objavio Sportski žurnal, Krstajića bi na ovoj funkciji mogao naslijediti Zlatko Krbanjević, prvi čovjek i finansijer prošlosezonskog polufinaliste Kupa BiH i viceprvaka RS-a Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

Navodno je sva priča oko OFK Sloga koja je bila aktuelna prethodnih dana i sukob s FSRS, bila tek "bacanje prašine u oči" jer je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić obavio razgovor sa Krbanjevićem, koji bi trebao da preuzme brigu oko kluba koji je ovog ljeta igrao kvalifikacije za Evropsku ligu.

Krstajić i Mićić već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima zbog čega su Radniku ukinute finansijske tranše iz gradske uprave, a nedavno je i gradska uprava prestala plaćati troškove za električnu energiju na Gradskom stadionu.

Pitanje je kako će se eventualne promjene djelovati na ekipu, a bit će zanimljivo pratiti kako Mićić uopće planira Krbanjevića dovesti na Krstajićevo mjesto.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.