navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Vječni klasik

Kratke ili duge, svejedno je: Cvjetne haljine i ove sezone apsolutni su modni hit

Svako godišnje doba nosi neke nove modne trendove, no pojedini se komadi već sezonama nalaze na listama najpoželjnijih modela, a među njima je i - cvjetna haljina.

Objavljeno: 05.05.2023. u 09:07
get url
text

Romantične haljine začinjene floralnim motivima postale su bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode te se s lakoćom uklapaju u svaku garderobu, a jako su popularne i ovog proljeća, a kako tvrde modni znalci i u predstojećem ljetu.

Uvijek djeluju ženstveno i elegantno, a dobar su izbor u baš svakoj prilici, bilo da je riječ o kombinacijama za svaki dan, posao ili neke svečanije trenutke.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIE ÅRNES (@sofieaarnes)

Novi modeli ovog komada odjeće već sada dominiraju ponudom popularnih brendova i izgledaju uistinu jako privlačno i šarmantno. Dolaze u različitim bojama i krojevima, ukrašene su romantičnim detaljima poput volana ili puf rukava.

Iako cvjetne haljine nisu ništa novo ni neočekivano u proljetnim kolekcijama, uvijek im se s radošću vraćamo, a njihova prednost je u tome što su zaista svestrane i prilagodljive svakom stilu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage)

Odlično će izgledati uz cipele na petu, kao i uz tene, a s obzirom na to da nikada ne izlaze iz mode, uvijek ih je dobro imati u ormaru.

Nepogrešiva su opcija pa nas i ne čudi da ih vole i trendseterice koje ih nose na različite načine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by $hikha Malviya (@mindful_learnings)

Cvjetne haljine ovog su se proljeća našle u fokusu kolekcija brojnih high street brendova i uistinu je teško odabrati samo nekoliko favorita jer svi modeli su nevjerovatno privlačni i šarmantni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sassi Holford (@sassiholford)