open-navfaktor-logo
search
Veznjak Barcelone
Kratak ali zanimljiv komentar: Pjanićeva reakcija na protivnika u Ligi prvaka
Fudbaleri Barcelone u osmini finala Lige prvaka dobili su vjerovatno jednog od najtežih mogućih protivnika, ekipu Paris Saint-Germaina.
14.12.2020. u 17:34
get url
text
get url
text

Prvi od dva meča u borbi za plasman među osam najboljih timova u Evropi izabranici nizozemskog stručnjaka Ronalda Koemana igrat će na domaćem terenu 16. februara sljedeće godine.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralema je sve mečeve grupne faze Lige prvaka počeo kao starter. No, minutaža u evropskoj eliti i španskoj La Ligi dva su svijeta različita za našeg Zmaja, koji ni u susretu 13. kola La Lige u kojem je katalonski klub teškom mukom savladao Levante s 1:0 na Nou Campu nije dobio ni minute.

Nakon današnjeg žrijeba parove osmine finala Pjanić se kratko osvrnuo na predstojeća dva duela s PSG-om, koji je takođe bio jedan od kandidata za njegov angžaman.

Ipak, Mire se na kraju odlučio za Barcu, a današnje izvlačenje parova prokomentarisao je na Instagramu gdje je uz ambleme Barcelone i PSG-a samo kratko napisao "vamos" te označio profil svog kluba na ovoj društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.