navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pozirala na muralu

Kraljica transformacija: Lady Gaga osvanula u izdanju po uzoru na Amy Winehouse

Pop zvijezda i glumica Lady Gaga poznata je po drastičnim promjenama imidža, a u povodu proslave 10. godišnjice izlaska albuma "Born This Way" ni ovog puta ništa nije prepustila slučaju kada je riječ o modnoj transformaciji.

Objavljeno: 25.05.2021. u 16:22
get url
text

Na Zapadnom Hollywoodu osvanuo je veliki ulični mural u čast američkoj pop zvijezdi, tačnije njenom albumu "Born This Way" koji je svjetlo dana ugledao prije tačno deset godina.

Tim se povodom 35-godišnja Gaga pridružila vojsci fanova na ulicama poziravši na ogromnom muralu stvorenom u njenu čast, a navedeno je učinila u izdanju kojim je brojne podsjetila na Amy Winehouse.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Winehouse (@amywinehouse)

Izdanje po uzoru na tragično preminulu britansku pjevačicu, Lady Gaga je prvenstveno osigurala frizurom, a zatim i odjevnom kombinacijom stvorenom od majice u službi haljine te poderanih, mrežastih čarapa u paru s vrtoglavo visokim čizmama na platforma petu.

O velikoj obljetnici Lady Gaga se oglasila na društvenim mrežama istaknuvši kako je album "Born This Way" te istoimena pjesma s albuma inspirirana Carlom Beanom, afroameričkim gay vjerskim aktivistom koji je tokom života propovijedao, pjevao i pisao o "rođenju na ovaj način."

 

- Hvala vam na desetljeću neumoljive ljubavi, hrabrosti i razloga za pjevanje. Svi možemo osjetiti radost jer je zaslužujemo. Zaslužujemo imati pravo nadahnuti toleranciju, prihvatanje i slobodu za sve - napisala je na Twitteru.