Kraljica stila: Angelina u Londonu zasjenila sve modnim odabirom

objavljeno: 28.06.2018. u 19:40

Glumica i producentica Angelina Jolie poznata je po svojoj ljubavi prema crnoj boji i jednostavnim, nenametljivim krojevima. Od svojih modnih navika odstupa rijetko, osim kad se nađe u Londonu gdje se voli transformirati u pravu damu, odjevenu po britanskim pravilima.

Angelina je tako zablistala u elegantnoj kombinaciji pojavivši se u katedrali sv. Pavla u Londonu, na misi kojom je obilježena dvjestota godišnjica reda svetog Mihaela i svetog Jurja, britanskog državnog viteškog odlikovanja.

Prelijepa glumica za ovu priliku odabrala je svjetlije tonove. Uz haljinu koja je istaknula njenu vitku figuru, Angelina je nosila i upečatljive modne dodatke: bijelu tokicu s apstraktnim ukrasom, bijele rukavice, golubije sivu torbicu od satena i satenske cipele s petom ukrašenom svjetlucavim kamenčićima.

Od nakita je izabrala samo decentne dijamantne naušnice, a lice našminkala u svom prepoznatljivom stilu, naglasivši oči.

Glumica se privremeno i preselila u London gdje snima film "Maleficent 2", a sa njom su i djeca Pax, Zahara, Shiloh i blizanci Vivienne i Knox.