navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Španija

Kraljica Letizia u bijeloj haljini koja je najbolje rješenje za tople ljetne dane

Iako je španska kraljevska porodica službeno na godišnjem odmoru i ljetuju u svojoj rezidenciji na Mallorci, kraljica Letizia i kralj Felipe VI nisu zbog ljetovanja prekinuli svoju turneju u sklopu koje posjećuju autonomne španjolske zajednice.

Objavljeno: 18.08.2020. u 10:39
get url
text

Sada su na redu Balearski otoci, a prvi koji su posjetili je Ibiza. I ova popularna turistička destinacija suočava se s dosad najgorom sezonom, baš kao i ostale atraktivne destinacije u Španiji.

Kraljevski par obilazi autonomne pokrajine upravo zato da bi provjerili kako se nose s posljedicama pandemije koronavirusa i kakva im je pomoć potrebna za njihovo saniranje.

Domaćini su ih odveli i u razgledavanje arheološkog nalazišta Puig des Molins, u kojem se nalazi najbolje sačuvana nekropola na području Mediterana, a nakon toga uputili su se u grad Sant Antoni de Portmany u kojem su imali sastanak s predstavnicima lokalnog Udruženja ribara.

Ljeto je na vrhuncu, baš kao i temperature, pa je Letizia za ovo kratko putovanje odabrala haljinu koju mnogi nazivaju najboljim i najudobnijim ljetnim modelom.

Nosila je dugačku bijelu haljinu brenda Charo Ruiz utemeljenog upravo na Ibizi. Model pod nazivom Aida napravljen je od pamuka i ima ukrasne čipkaste detalje.

Haljine u svijetlim nijansama napravljene od prozračnih materijala apsolutni su favorit svake ljetne sezone.