open-navfaktor-logo
search
Intervenirali vatrogasci
Kozarac: "Audi" sletio u potok, teže povrijeđeni vozač i suvozač
U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20 sati dogodila na lokalnom putu Kozaruša - Kozarac teže su povrijeđene dvije osobe.
23.06.2021. u 08:16
get url
text

Radi se o Kozarčanima M. H. (26) i S. M. (33), vozaču i suvozaču iz "audija A6", koji je iz zasad nepoznatih razloga sletio s ceste i završio u potoku.

Intervenirali su prijedorski vatrogasci, koji su izvukli povrijeđene, nakon čega su vozilom Hitne pomoći prevezeni u prijedorsku bolnicu, a potom su prebačeni u UKC RS-a u Banjoj Luci.

Iz te zdravstvene ustanove Faktoru je rečeno da je pacijent M. H. (26) hospitalizovan je u Klinici za torakalnu hirurgiju. Prema riječima dežurnog ljekara ove Klinike dr. Bojana Bjeloševića, pacijent je primljen sa povredama grudnog koša i trbuha.

- Pacijent je za sada van životne opasnosti, hemodinamski stabilan, te se uz primjenu adekvatne terapije njegovo zdravstveno stanje i dalje prati - kazali su sa UKC-a.

S druge strane, pacijent S. M. (33) hospitalizovan je u Klinici za opštu i abdominalnu hirurgiju UKC-a RS-a. Prema riječima načelnika ove Klinike dr. Zorana Aleksića, on je primljen sa povredama trbuha i za sada je van životne opasnosti, hemodinamski stabilan.

- Ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju u ovoj Klinici - naveli su iz UKC-a RS-a.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.