- Prateći trendove modernog načina kupovine, a u cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti započeli smo saradnju sa najpopularnijom domaćom platformom Korpa.ba. Ubrzanjem stila života raste potreba za štednjom vremena, a digitalizacijom kupovine i poslovanja kupci naručene proizvode mogu dobiti u kratkom roku nakon narudžbe. Saradnja sa Korpa.ba je nadogradnja usluge online načina kupovine koju je Amko komerc uveo 2020. godine, a sve u cilju da kupcima omogućimo da jednim klikom poruče sve što im je potrebno - istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Putem Korpa servisa za brzu dostavu na vrata, kupcima sa područja grada Sarajeva omogućena je online narudžba i beskontaktna dostava iz 12 Amkovih maloprodajnih objekata za više od 1.700  proizvoda iz asortimana: prehrane, kozmetike, hemije i ostalih kućnih potrepština.

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice

Na savremen i jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova. 

Korpa i Amko dostavljaju na Vaša vrata!