open-navfaktor-logo
search
Novogodišnji poklon
Konzumova veza: Pozovi pravog Deda Mraza sa Sjevernog pola
Čaroliju novogodišnjih praznika ove godine zasigurno će upotpuniti poziv pravog pravcatog Deda Mraza sa Sjevernog pola. Radi se o Konzumovoj novogodišnjoj aplikaciji koja je postala pravi viralni hit, a mališani širom Bosne i Hercegovine posljednjih dana decembra uživaju u neponovljivom iskustvu koje ih vodi direktno na Sjeverni pol u kućicu Deda Mraza. 
29.12.2021. u 12:09
get url
text
Konzum

- Ideja nam je bila da mališanima poklonimo neponovljive trenutke koje će pamtiti cijeli život, jer svi smo u djetinjstvu sanjali da nas pozove pravi Deda Mraz. Zahvaljujući vrhunskoj web aplikaciji u koju roditelji unesu ime djeteta i njegovo posebno interesovanje, mališani zaista budu očarani kada im se Deda Mraz obrati imenom, pronađe njihovo ime u knjizi dobre djece, spomene specifično intresovanja djeteta, te im uputi video poziv, a za kraj svi dobiju na dar personaliziranu novogodišnju čestitku od Deda Mraza. Vjerujem da su naši kupci sa svojim najmlađim članovima porodica uživali u jednistvenom doživljaju poziva Deda Mraza. Ujedno, koristim priliku da u ime Konzuma i u svoje lično ime čestitam novogodišnje praznike uz najljepše želje svim našim kupcima i poslovnim partnerima - izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketinga Konzuma.

Deda Mraz sa Sjevernog pola će do kraja ove godine biti dostupan svim mališanima putem besplatne i jednostavne aplikacije na ovoj web stranici.

Još jedan Konzumov projekat u vrijeme praznika realizovan je s namjerom na izmami osmijehe na lica mališana, a radi se društveno-odgovornoj kampanji "Podijelimo radost zajedno". Prodajom svakog "Slatkog paketića radosti" Konzum je odvojio jednu marku za novogodišnje paketiće za mališane iz programa podrške humanitarne organizacije Pomozi.ba. Aktivnost je realizovana tokom decembra u svim prodavnicama Konzuma, a prikupljena sredstva su usmjerena za donaciju 300 novogodišnjih paketića koji su uručeni Udruženju Pomozi.ba.

Uz dječije osmjehe i iskrenu dječiju radost zakoračimo zajedno u novu 2022.godinu.

Sretnu Novu godinu želi vam Konzum.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.