- Godinama unazad podržavamo rad udruženja Pomozi.ba i sretan sam jer ćemo i ove godine uljepšati novogodišnje praznike mališanima iz njihovog programa podrške donacijom novogodišnjih paketića. Radost je veća kad se dijeli i zato naši kupci svake godine rado pružaju podršku realizaciji ovog projekta te im se zato ovim putem želim posebno zahvaliti. Siguran sam da podrška neće izostati ni ove godine, te da ćemo zajedno izmamiti osmijehe na licima mališana i ispuniti srećom nadolazeće praznične dane - izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketing kompanije Konzum BiH.

Jako nam je drago što su brendovi Konzum i Mercator ponovo odlučili za predstojeće praznike obradovati mališane koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica i čiji roditelji im nisu u mogućnosti osigurati osnovne životne potrepštine, a kamoli paketiće, kazao je Elvir Karalić, predsjednik udruženja Pomozi.ba.

- Pozivamo sve naše sugrađane da se pridruže akciji Slatki paketić radosti i omoguće nam da što većem broju dječaka i djevojčica izmamimo osmijehe na lice i zajedničkim snagama uljepšamo im predstojeće praznike. Još jednom se zahvaljujemo našim partnerima sa kojima smo u prethodnim godinama realizirali mnogobrojne akcije koje su imale za cilj pomoći osobama u stanju socijalne potrebe - izjavio je Elvir Karalić.

Projekat traje do 24.12., a Slatki paketići radost će biti donirani u zadnjim danima decembra pred sami ulazak u novu 2024. godinu.

Podijelimo smo radost zajedno, jer radost je veća kad se dijeli!