open-navfaktor-logo
search
Na Twitteru
Kontroverzni MMA borac ismijao bivšeg NBA igrača, pa "zaprijetio" LeBronu Jamesu
Nakon što je YouTube zvijezda Jake Paul prošlog vikenda sredinom druge runde teško nokautirao nekadašnjeg NBA igrača Natea Robinsona, neobični borilački "matchupovi" postali su aktualniji nego ikad.
01.12.2020. u 12:53
get url
text

Inspiraciju u voj borbi pronašao i kontroverzni Colby Covington. Jedan od najboljih velteraša svijeta iskoristio je tako aktualnu temu i ponovno javno pozvao najveću košarkašku zvijezdu današnjice - LeBrona Jamesa.

- Čuo sam da su leš Nate Robinsona konačno sastrugali s poda Staples Centra. Ja bih LeBrona Jamesa natjerao da poljubi pod za upola manje vremena. Svi znaju da su današnji NBA igrači najmekši i najprivilegovani sportisti svijeta - zaprijetio je na Twitteru bivši UFC-ov izazivač, inače veliki fan sada već Donalda Trumpa, predsjednika SAD-a.

Inače, ovo nije prvi put da Colby javno napada jednog od najboljih košarkaša na svijetu. Jedan poznati primjer dogodio se kada je LeBron javno podržao Black Lives Matter pokret, a jednom je i Covington sugerisao da NBA zvijezda s njim u borbi ne bi izdržala ni deset sekundi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.