open-navfaktor-logo
search
TV gostovanje
Konaković na TVSA saopćio "ekskluzivnu informaciju": Koalirat ćemo sa SDA, ali...
Hoće, Narod i pravda će koalirati sa SDA kada bude spremna da lopove koji su zadokumentovani, čiji je kriminal dokazan, nabije nogom iz ove stranke, kazao je Konaković
16.12.2019. u 21:30
get url
text

Narod i pravda će koalirati sa SDA, kazao je večeras predsjednik ove stranke Elmedin Konaković u gostovanju na Televiziji Sarajevo.

- Hoće, Narod i pravda će koalirati sa SDA kada bude spremna da lopove koji su zadokumentovani, čiji je kriminal dokazan, nabije nogom iz ove stranke – kazao je Konaković, ističući da je to "ekskluzivna informacija".

Istakao je da se ovih dana provode izbori unutar Stranke demokratske akcije, "a većina ljudi čiji je kriminal dokumentovan, je reizabran".

- Dok je takva SDA i dok se sa sobom ne suoči. Onog trena kada se sa sobom suoči, ali isključivo sa dokumentom kako smo svi zajedno koalirali, sa 39 stranica, sa mjerama oko kojih smo se okupili – kazao je Konaković u emisiji TVSA u kojoj je večeras s njim gostovala i ministrica pravde Lejla Brčić (Naša stranka) i ministar rada i slocijalne politike Malik Garibija (SDP).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.